FAQ WOW-interieur

 

 • Hoe koop ik de online cursus?
  Het enige wat je hoeft te doen is naar de pagina https://www.lafabrika.be/service/wow-interieur/ op onze website te gaan en de stappen te volgen naar onze Plug&Play checkout. Na het invullen van je gegevens en de betaling te voldoen, ontvang je direct een mail om jouw login aan te maken op het online platform The Huddle. Hier kan je aan de slag met de cursus en jouw skills naar een hoger level brengen.


 • Wat de kostprijs van de cursus?
  De cursus komt op 399 €. Voor deze prijs leert Kelly je in 9 online videomodules de kneepjes van het interieurvak. Bovenop heel veel advies, tips en praktische voorbeelden, krijg je ook een digitaal werkboek ter beschikking met inspiratie en opdrachten. Daarnaast stuurt Kelly je een werkpakket op als ondersteuning van de cursus.


 • Hoe krijg ik persoonlijk interieuradvies (early bird offer)?
  Als een van de eerste 50 kopers van onze cursus heb jij recht op persoonlijk interieuradvies van Kelly! Bij het aankopen van de cursus heb je een bevestigingsmail ontvangen met daarin een link om jouw one-to-one call te plannen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Je kan meteen boeken voor de start van de cursus, of wachten tot je al aan de slag bent gegaan. We bieden verschillende momenten aan tussen april en eind juni, dus er is altijd wel een moment dat past bij jouw drukke schema.


 • Waar kan ik mijn aangekochte cursus vinden?
  Deze kun je vinden door in te loggen op kellyclaessens.thehuddle.nl


 • Kan ik de cursus als cadeau schenken?
  Absoluut! Tijdens het afrekenen kun je eenvoudig de gegevens van de persoon invoeren aan wie je de cursus wilt geven. De gelukkige ontvangt dan een e-mail waarmee ze hun eigen login kunnen aanmaken. Zo geef je niet alleen een cadeau, maar help je ook iemands interieur naar een hoger niveau te tillen!


 • Kan ik de cursus op elk moment starten en beëindigen?
  Jazeker! Je kan volledig op je eigen ritme de cursus volgen, of je nu een drukke agenda hebt of gewoon je eigen studieritme wilt bepalen. 


 • Wanneer ontvang ik het werkpakket met stalen?
  Het werkpakket met stalen wordt enkele dagen voor de lancering van de cursus op 30 mei bij je afgeleverd. Zo kun je meteen aan de slag met het creëren van jouw droominterieur!


 • Hoe gebruik ik het werkboek?
  Het werkboek is een handig hulpmiddel om het meeste uit de cursus te halen. Je kunt het digitaal bekijken en zelfs printen om aantekeningen te maken. Gebruik het als leidraad tijdens het bekijken van de video's en doe de opdrachten om je nieuwe kennis in de praktijk te brengen. Zo ben je er zeker van dat je het beste haalt uit deze inspirerende reis naar een WOW interieur!


 • Hoe gebruik ik de schaalmodellen?
  Onze schaalmodellen zijn getekend op schaal 1:50. Je grondplan dient dus ook in schaal 1:50 getekend te zijn. De schaalmodellen print je af op A4 formaat (zet de printsetting op schaal 100%) en knip ze uit. Zo kan je aan de slag!


 • Hoe kan ik inschrijven voor de online live momenten?
  Bij de cursus zijn er online live momenten waarin jij al je vragen kan stellen aan Kelly. Wanneer deze plaatsvinden, zal worden gecommuniceerd op The Huddle onder de evenementen. Verschillende momenten worden ingepland zodat er altijd eentje is waarop jij erbij kan zijn!


 • Hoe kan ik mijn voortgang bijhouden en ervoor zorgen dat ik de cursus succesvol afrond?
  Op het platform houd je moeiteloos je voortgang bij. Je ziet in één oogopslag waar je bent, wat je al hebt afgerond en wat er nog komen gaat. Zo blijf je gemotiveerd en georganiseerd tot de laatste les!


 • Ik kan niet meer inloggen op The Huddle, wat nu?
  Wat vervelend! Maar geen zorgen, we hebben een oplossing voor je. Heb je geprobeerd op "wachtwoord vergeten" te klikken op het inlogscherm? Als dat niet werkt, geen paniek! Stuur ons gewoon een e-mail op [email protected] en wij helpen je snel verder. Let's get you back in the game!


 • Wat als ik technische problemen ondervind tijdens het volgen van de cursus?
  Als je tijdens het volgen van de cursus technische problemen ondervindt, geen paniek! Stuur gewoon een e-mail naar [email protected] en ons team zal je zo snel mogelijk helpen om het probleem op te lossen.


 • Heb je nog andere vragen?
  Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we helpen je zo snel mogelijk verder!