La Fabrika Studio

Ann-Sophie & Maxim / Blind Gekocht

Ann-Sophie and Maxim were living in a tiny studio that was getting way too small for both of them. After stumbling on a few issues while looking for a home, they called on the Blind Gekocht team for help. ...
Read more

Katrien

Go big or go bold: Katrien’s new kitchen maximizes the space in her open-plan apartment, while adding an eye-catching central element. ...

Emilie & Peter

To maximize the space of this children’s bathroom, we worked with a 2-in1 concept, dividing the space into two compartments. ...

Julie & Philippe

This kitchen could be the star of the interior. As the final step in the renovations, Julie & Philippe asked for a practical kitchen space that offered ample storage space, while keeping things fun an ...

Sandrine & Jacques-Henri

By redefining the lay-out of the existing space, we created a more spacious and more practical setting for this renewal of a kitchen and bathroom ...